Επιστροφές

Επιστροφές και αλλαγές πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα έως 20 ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και στην αρχική του συσκευασία. Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Επιστροφές Προϊόντων / Αλλαγές

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ δεκτές οι επιστροφές σε εσώρουχα και μαγιό για λόγους υγιεινής.

Αν το δέμα ειναι ογκώδες, επικοινωνήστε απαραίτητα μαζί μας πριν την επιστροφή.

Εδώ, θα βρείτε την φόρμα επιστροφών με τις βασικές οδηγίες. Θα χρειαστεί να την συμπεριλάβετε στο δέμα σας συμπληρωμένη: Φόρμα Επιστροφών

Επιστροφές Ελαττωματικών Προϊόντων

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ενημερώστε μας εντός 24 ωρών στο [email protected] Προσοχή : Σε περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε την εταιρία Courier μέσα στις επόμενες 8ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη. Αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή.

Κατά τη διαδικασία επιστροφής μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε πίστωση του λογαριασμού σας για νέα ή μελλοντική αγορά, είτε επιστροφή χρημάτων προς εσάς.

Για την επιστροφή συμπληρώνετε την Φόρμα Επιστροφών και ακολουθείτε τις οδηγίες σημειώνοντας πως πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.