Κοριτσίστικο T-shirt Cherry SOLS 11981 Aqua
Το κοριτσίστικο T-shirt Cherry της SOLS αποτελεί μια κλασική και πρακτική επιλογή για τις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών. Σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση και την ανθεκτικότητα, είναι ιδανικό για το σχολείο, το παιχνίδι ή τις βόλτες.
Είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι Ringspun σεμί-πενιέ, προσφέροντας εξαιρετικά απαλή αίσθηση στο δέρμα και διαπνοή. Η πλέξη Jersey με βάρος 150g/m² το καθιστά ελαφρύ και κατάλληλο για όλες τις εποχές, είτε φορεθεί μόνο του είτε μέσα από ζακέτες και φούτερ.
- Εφαρμογή: Μοντέρνα, εφαρμοστή γραμμή (fitted) που ακολουθεί την κίνηση του σώματος.
- Λεπτομέρειες: Διαθέτει λεπτή λαιμόκοψη από ελαστικό ριμπ για εύκολη εφαρμογή και εσωτερική φακαρόλα στο λαιμό για τη διατήρηση του σχήματος.
- Ποιότητα κατασκευής: Με πλαϊνές ραφές που εξασφαλίζουν σωστή φόρμα και αντοχή στο χρόνο και τις πλύσεις.
- Σύνθεση: Υψηλής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα για μέγιστη άνεση.
Ένα ευέλικτο βασικό κομμάτι που συνδυάζεται εύκολα με κολάν, φόρμες ή τζιν, παρέχοντας ένα καθαρό και προσεγμένο στυλ σε κάθε εμφάνιση.
,notes:| Ηλικία | Ύψος (εκ.) |
|---|---|
| 1-2 | 92 |
| 2-3 | 98 |
| 3-4 | 104 |
| 4-5 | 110 |
| 5-6 | 116 |
| 6-7 | 122 |
| 7-8 | 128 |
| 8-9 | 134 |
| 9-10 | 140 |
| 11-12 | 146 |
| 12-13 | 152 |
| 13-14 | 158 |
| 14-15 | 164 |
Δε βρέθηκαν Κριτικές
Κέντησε ή Τύπωσε στα ρούχα σου !
Στo Simplewear, δεν περιοριζόμαστε μόνο στην πώληση ρούχων – δίνουμε ζωή στις ιδέες σου! Είτε πρόκειται για την ομάδα σου, την επιχείρησή σου, ή για ένα Brand που θες να ξεκινήσεις, μπορούμε να προσαρμόσουμε τα ρούχα μας με εκτυπώσεις DTF, μεταξοτυπία ή ακόμα και με μοναδικά κεντήματα.
Επικοινώνησε μαζί μας για να δούμε πώς μπορούμε να δώσουμε σχήμα στις ιδέες σου!